Guyonan-Tukang Ngenthut ???

Yuk Jah lungo perikso nang dokter.
"Opoko sampeyan ning ?'' Jare doktere.
Yuk Jah terus cerito, "Iki lho dok, wis sak wulan iki aku malih ngentutan.
Sak jam isok ping sepuluh aku ngentut. Cumak untunge, entutku iku gak ma
mbu ambek gak onok suorone, dhadhi gak onok sing ngerti. Lha iki pas aku longgo ndhik ngarepe sampeyan ae wis ping telu aku ngentut. Tapi sampeyan gak ngerti tho, mergo iku mau, entutku gak muni ambek gak mambu. Cumak aku malih gak enak dhewe, mosok arek wedhok ngentutan ".
"Oh, ngono tah.. Lek ngono tebusen resep iki. Seminggu maneh mbaliko rene maneh" jare doktere.
Pas wis seminggu yuk Jah mbalik maneh nang doktere.
"Wis enakan tah ?" takok doktere.
"Aku gak ngerti obat opo sing dokter kekno wingi, cumak entutku saiki kok ambune malih bosok gak karuan. Sampek kudhu nggeblak aku. Tapi untunge entutku sik tetep gak muni", jare yuk Jah.
"Berarti saiki irung sampeyan wis gak buntu maneh. Saiki tebusen resep iki yo" jare doktere.
"Obat opo maneh iku pak dokter ?" takok yuk Jah.
"Obat kopok.."

Semoga artikel Guyonan-Tukang Ngenthut ??? bermanfaat bagi Anda.

Share

Anda sedang membaca artikel tentang Guyonan-Tukang Ngenthut ??? dan anda bisa menemukan artikel Guyonan-Tukang Ngenthut ??? ini dengan url http://ahmadnajmul.blogspot.com/2011/12/guyonan-tukang-ngenthut.html, anda boleh menyebar luaskannya atau mengcopy paste-nya jika artikel Guyonan-Tukang Ngenthut ??? ini sangat bermanfaat bagi teman-teman anda, namun jangan lupa untuk meletakkan link Guyonan-Tukang Ngenthut ??? sumbernya.

Apakah artikel ini bermanfaat?...Bagikan artikel kepada rekan via:

Posting Komentar

Secuil Komentar Sangat Berarti, Silahkan Berkomentar!
By: http://www.sablonjogjaid.com