Guyonan-lali

 Sore-sore Wonokairun nangis gerung-gerung ndhik pinggir embong
ambek napuki sirahe. Gak sui Bunali liwat, begitu ndhelok onok wong tuwek nangis langsung mandhek nakoni. "Mbah, laopo sampeyan nangis ndhik pinggir embong ?" takok Bunali. "Aku ndhuwe bojo anyar ndhik omah, sik tas ae tak rabi, umure 20 taun, sik enom, ayu, semlohe. " jare Wonokairun ambek nangis. "Lho lak enak se sampeyan, laopo kok nangis lho ?. "

Bunali mulai bingung. "Ngene lho cak, wis ayu, bojoku iku yo pinter masak. Opo ae kari njaluk, jangan asem, rawon, brengkes, sembarang sing enak-enak pokoke. " jare Wonokairun. "Lha kurang opo maneh sampeyan Mbah. Ngono kok sik mewek ae. " Bunali tambah bingung. "Mari ngono yo, bojoku iku setia pol ambek aku. Lek onok sing nggudho langsung dikandhakno aku. " jare Wonokairun maneh. "Lek ngono ceritane, lha terus opoko sampeyan kok nangis gerung-gerung gak mari-mari ?" Bunali wis gak sabar meneh. "Masalae aku lali ndhik endhi omahku . . . ."

Semoga artikel Guyonan-lali bermanfaat bagi Anda.

Share

Anda sedang membaca artikel tentang Guyonan-lali dan anda bisa menemukan artikel Guyonan-lali ini dengan url http://ahmadnajmul.blogspot.com/2011/12/guyonan-lali.html, anda boleh menyebar luaskannya atau mengcopy paste-nya jika artikel Guyonan-lali ini sangat bermanfaat bagi teman-teman anda, namun jangan lupa untuk meletakkan link Guyonan-lali sumbernya.

Apakah artikel ini bermanfaat?...Bagikan artikel kepada rekan via:

+ komentar + 1 komentar

Senin, 12 Desember, 2011

lucu banget bosss

Terimakasih Agus atas Komentarnya di Guyonan-lali

Posting Komentar

Secuil Komentar Sangat Berarti, Silahkan Berkomentar!
By: http://www.sablonjogjaid.com